Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Prezenta politica de confidentialitate va informeaza despre informatiile pe care le colectam de la dvs. atunci când utilizati site-ul nostru. Pentru colectarea de informatii, Nord Vest Camioane SRL actioneaza în calitate de operator de date personale si, deci, va furnizam informatii despre noi, despre scopul si modul în care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs. personale.

Daca aveti întrebari suplimentare despre cum va folosim datele personale, contactati-ne la urmatoarea adresa de e-mail: office@nordvestcamioane.eu

Definitii
a. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila, potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana împuternicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia îi sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date în cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizatii, în aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra în categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

1. Cine suntem noi?

Site-ul www.nordvestcamioane.eu este un site de prezentare si este condus si suprvagheat de societatea NORD VEST CAMIOANE SRL, cu sediul in Bors, Soseaua Borsului nr.118, judetul Bihor, inregstrata la ORC Bihor sub nr.J05/374/2015, avand cod de identificare fiscala RO34206383

Datele noastre de contact sunt:

Tel:  0259.410.711

Fax:  0259.410.711

Email: office@nordvestcamioane.eu


2. Cum folosim informatiile dvs.?

2.1. Cand folositi site-ul nostru

Atunci când utilizati site-ul nostru pentru a cauta produsele si serviciile noastre si pentru a vizualiza informatiile pe care le punem la dispozitie, un numar de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) si de terte parti (cookies third party) pentru a permite functionarea site-ului, pentru a colecta informatii utile despre vizitatori si pentru a va oferi o experienta cât mai buna în utilizarea site-ului nostru.

Tipuri de cookie

Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului (ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).

Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor,scopul si durata de pastrarea lor,  consultati politica noastra privind cookie-urile.


2.2. Când trimiteti o solicitare prin intermediul site-ului nostru

Daca sunteti vizitator al site-ului nostru, datele colectate sunt utilizate in scop  exclusiv tehnic sau statistic de mentenanta sau pentru optimizarea platformei. Stocarea adresei IP este temporara, fiind doar pe durata accesului pe site-ul nostru; informatiile personale cu privire la expirarea accesului sau alte utilizari sunt sterse odata cu deconectarea de pe site. Utilizarea ulterioara a datelor si, in special, adresa IP, ca parte a analizei statistice se face anonim, adresa IP fiind scurtata. Cand exista suspiciuni referitor la utilizarea ilegala sau riscuri tehnice pentru siguranta site-ului Nord Vest Camioane srl  isi rezerva dreptul de a evalua datele existente pentru aparare.

Utilizam aceste informatii pentru a raspunde cererii dvs., inclusiv furnizarea de informatii despre produsele noastre. Putem sa va trimitem un e-mail de mai mult ori dupa ce ati facut o solicitare, pentru a ne asigura ca am raspuns la întrebarea dvs. si pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor nostri.

Daca ne solicitati informatii pe pagina de contact, solicitarea dvs. este stocata si procesata in vederea posibilei colaborari, in vederea transmiterii de oferte de servicii/colaborare, incheierii sau executarii unui contract intre dumneavoatra si Nord Vest Camioane srl. Refuzul funizarii datelor poate avea consecinta imposibilitatea transmiterii mesajului catre noi, si implicit imposibilitatea derularii unor posibile raporturi contractuale intre Nord Vest Camioane srl si dumneavoastra.

Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopul descris mai sus are la baza consimtamantul dumneavoastra daca alegeti sa le furmizati pe pagina de contact.

Nu folosim informatiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea sa va afecteze.

Mentinem e-mailurile venite din solicitari timp de un an, dupa care acestea sunt sterse.

In cazul in care sunteti client vom prelucra datele dvs pe intreaga durata a raporturilor contractuale, si ulterior conform obligatiilor financiar-contabile termenul de pastrare a documentelor prevazut de lege este de 10 ani.

3. Scopul folosirii datelor colectate

Nord Vest Camioane prelucreaza date cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

- În vederea încheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;

- Înregistrarea contului;

- Pentru a-ti raspunde la întrebari si solicitari;

- În scop de marketing, însa doar în situatia în care avem consimtamântul tau prealabil;

- Pentru a oferi si îmbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;

- Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;

- Pentru a va oferi reclama si continut personalizat;

- Pentru a ne apara împotriva atacurilor cibernetice;

- Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;

- Pentru a ne conforma legislatiei;

- Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanta.

În diferite sectiuni din Site, se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare în cazul în care decideti sa ne contactati din nou.

Adresa dumneavoastra de email si numele furnizat intra în categoria datelor tip “business contact”, iar Nord Vest CamioaneSRL le va putea utiliza, inclusiv în a le furniza unor terti, având acceptul dumneavoastra.

Nord Vest Camioane SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Nord Vest Camioane SRL si ale site-urilor sale web, desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului(ex: furnizori de servicii IT) sau (c) actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitarii.

Nu vindem, nu schimbam si nu închiriem date cu caracter personal catre terti.

Nord Vest Camioane SRL mai poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în calitatea sa de operator în urmatoarele scopuri:

- realizarii de analize/rapoarte;

- realizarii de informari;
- publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Nord Vest Camioane.

4. Durata mentinerii datelor colectate este:

a) Cea necesara pentru intreaga durata a raporturilor contractuale precum si pentru confirmarea îndeplinirii îndatoririlor noastre si investigarea reclamatiilor sau apararea împotriva cererilor care pot fi îndreptate împotriva noastra - nu mai mult de 10 ani de la data pe care ati furnizat-o noi cu datele dvs.

b) Daca trimiteti o solicitare de stergere a contului dvs. în magazin, este posibil sa va procesam datele în intervalul necesar pentru confirmarea îndeplinirii sarcinilor noastre si investigarea reclamatiilor sau apararea împotriva revendicarilor care pot fi îndreptate împotriva noastra - nu mai mult de 10 ani de la data la care ne-ati furnizat datele dvs.

Imediat dupa încheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi:
- sterse sau distruse;
- sau anonimizate;
- sau transferate într-o arhiva (cu exceptia cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau regulament aplicabil prvind pastrare a înregistrarilor).

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru crearea Contului dumneavoastra vor fi sterse imediat, in cazul în care închideti contul.

5. Securitatea datelor colectate

Nord Vest CamioaneSRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii în domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Nord Vest CamioaneSRL. este, periodic, analizata din punctul de vedere al securitatii.

6. Cui dezvaluim datele dumneavoastra?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, este posibil sa
dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:
- Furnizori de servicii (vezi gazduire web). Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi compania care ne ajuta cu gazduirea site-ului nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

- Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
- Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. in afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

7. Drepturile dvs. ca persoana vizata

În conformitate cu GDPR, aveti acces la un numar de drepturi în legatura cu transferul informatiilor dvs. personale catre noi, cum ar fi:

Dreptul de a sti cum sunt prelucrate datele dvs. personale - daca aveti întrebari cu privire la modul cum procesam datele dvs., va rugam sa ne contactati utilizând formularul de contact furnizat în aceasta pagina sau prin trimiterea de informatii la office@nordvestcamioane.eu.

Dreptul de a accesa si de a actualiza datele - aveti întotdeauna acces la datele dvs. personale din contul dvs. în magazin.Puteti edita si actualiza datele furnizate. Daca nu ati creat un cont în magazin, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact din aceasta pagina sau scrieti-ne la Biroul nostru pentru Protectia Datelor cu solicitarea de a va accesa datele - va vom oferi informatii despre datele dvs. si le vom actualiza la solicitarea dvs.

În termenii stabiliti de GDPR, aveti, de asemenea, dreptul la:

- Dreptul de retragere a consimtamântului

- Dreptul de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor voastre

- Dreptul de acces asupra datelor

- Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete

- Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)

- Dreptul la restrctionarea prelucrarii

- Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre voi catre alt operator

- Dreptul de ava opune prelucrarii datelor

- Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

- Dreptul de a va adresa justitiei

- Dreptul de a depune plângere în fata unei Autoritati de Supraveghere

Daca vreti sa va folositi de aceste drepturi, va invitam sa ne transmiteti o cerere scrisa, semnat si datata, la adresa de e-mail office@nordvestcamioane.eu

8. Dreptul tau de a depune plângere

Daca aveti o plângere cu privire la utilizarea informatiilor dvs., va rugam sa ne contactati prima data pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteti, de asemenea, sa contactati Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru Informatii prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/sau sa le scrieti la adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

9. Actualizari la aceasta politica de confidentialitate

Aceasta politica se revizuieste regulat si o actualizam periodic atunci când intervin elemente noi. Daca vrem sa folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul.

Revizuirea politicii de confidentialitate va fi evidentiata pe site.